Voetbalschool TIC

Voetbalschool TIC

Voetbalschool TIC verzorgt:

Trainingen Voetbalschool
Voetbalfeestjes
Privétraining
Voetbalkampen
Voetbalclub clinics
Voetballessen op scholen

Wil je ook een betere voetballer worden? Meld je dan aan bij Voetbalschool TIC

Meer informatie over Voetbalschool TIC?

Bezoek dan onze website www.voetbalschooltic.nl ,stuur een email aan info@voetbalschooltic.nl of kom langs op locatie bij Metsj Point de Stok 12 in Roosendaal.

Voetbalschool TIC verzorgt trainingen die al het talent uit een speler naar boven moet halen, door te trainen met onze aandachtspunten kunnen we elke individu veel aandacht geven en een perfecte aanvulling geven aan hun huidige trainingen bij een voetbalvereniging of juiste de stap laten maken naar een mooie voetbalclub. Bij ons draait het allemaal om de speler, de speler zal zich stap voor stap ontwikkelen en zich op breed vlak verbeteren met en zonder bal. Spelers gaan werken vanaf hun eigen niveau en gaan zich zo per training verder ontwikkelen.

Voetbalschool TIC gaat werken met innovatieve trainingsmethodes, er word gewerkt met vernieuwd materiaal, waarmee op alle vlakken beter getraind kan worden. Door veel met de bal te gaan werken, willen we dat spelers snel baas worden over de bal. Hierdoor kunnen ze in een wedstrijd op de juiste manier hun tegenstander passeren of een splijtende pass geven.

Leren doe je door veel te herhalen en veel te oefenen, dit laten we ook terug komen tijdens onze trainingen. De diverse oefeningen zullen veel variatie bevatten, waardoor spelers nauwelijks merken dat ze continue herhalen en daardoor zullen spelers met plezier zichzelf beter maken en gaan leren.

Wil je ook een betere voetballer worden? Meld je dan aan bij Voetbalschool TIC

Tennis, zaalsport & evenementen