Robinson Team Experience

 

Op zoek naar een leuke locatie voor een groepsuitje?

Metsj Point heeft een aantal leuke activiteiten voor je in de aanbieding. Actief aan de slag of juist het brein laten werken? Alles is mogelijk. En vergeet niet om daarna nog gezellig af te sluiten met een hapje en een drankje.

Robinson Team Experience

In de Robinson Team Experience testen we je op je creativiteit, uithoudingsvermogen, souplesse en natuurlijk je spierkracht. De teams zijn verdeeld over verschillende eilanden en nemen het tegen elkaar op in diverse proeven. Tijdens deze teambuilding activiteit staat vooral het samenwerken centraal. Alle teamleden moeten hun steentje bijdragen om de zes opdrachten te vervullen. Je start met het maken van een vlag die beoordeeld wordt op creativiteit en schoonheid. Deze vlag draag je de rest van het spel bij je en is het symbool van jouw team. Gedurende de proeven zijn er positieve stemmen te verdienen. Deze stemmen bepalen hoeveel teamleden de finale halen. De ultieme test om te zien welk team nu echt Robinson-waardig is.

Haal jij met jouw team de winst binnen? Zijn jullie de ultieme Robinson van jouw organisatie?

Robinson bestaat uit zeer uiteenlopende activiteiten, de deelnemers zullen getest worden op hun creativiteit, uithoudingsvermogen, souplesse en natuurlijk hun spierkracht. De teams worden verdeeld over verschillende eilanden. Hier zullen de teams het tegen elkaar opnemen tijdens diverse proeven. Gezien de teambuilding activiteiten zal voornamelijk het samenwerken centraal staan. Alle teamleden zijn nodig om de opdrachten te vervullen. Robinson bestaat uit 6 onderdelen, allereerst zullen de deelnemers een vlag gaan maken, deze wordt beoordeeld op creativiteit en schoonheid. Deze vlag zullen de teams de rest van het spel bij zich dragen. Hierna volgen de proeven waar de teams positieve stemmen mee kunnen verdienen. Met deze positieve stemmen proberen de teams zoveel mogelijk leden in de finale te krijgen. Wie haalt de winst binnen voor hun team en is de ultieme Robinson van jouw organisatie?

Programma

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Start Robinson Team Experience
  • Afsluiting met prijsuitreiking

Tijdsduur

2,5 uur

Prijzen vanaf 10 personen

  • Robinson 10 tot 25 personen 29,95 per persoon;
  • Robinson 25 tot 50 personen 26,95 per persoon;
  • Robinson vanaf 50 personen of meer 23,95 per persoon.

Wil je na deze activiteit ook nog met z’n allen een lekker hapje eten? Bekijk dan ook nog onze horeca & buffetarrangementen.

Tennis, zaalsport & evenementen