Indoor soccer

Nieuw bij Metsj Point: indoor soccer

Als enige in Roosendaal hebben we nu ook indoor soccer velden. Het is een sport in opkomst en daar spelen wij met deze velden op in. Zo kun je toch in de winter doorspelen en trainen als fanatieke voetballer. Ook is het natuurlijk een leuke ontspanning met vrienden, familie of collega’s.

Indoor soccer is in Groot-Brittannië en Duitsland erg populair en breidt zich nu uit naar Nederland. Het is een voetbalspel op kunstgras, waarbij snelheid van het spel gecombineerd wordt met de laagdrempeligheid. Dit maakt dat het één van de snelst groeiende binnensporten is.

De velden bevinden zich in een overdekte hal. Er kan dus altijd gevoetbald worden! De blessuregevoeligheid is erg laag en mede daardoor is de sport geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Voordeel is dat het kunstgras van het veld valvriendelijk is en je kunt gewoon op je normale sportschoenen, kunstgrasschoenen of veldvoetbalschoenen komen.

Soccer is een intensieve en ook snelle sport, mede door het gebruik van de boarding en de netten over en rondom het veld. In tegenstelling tot zaalvoetbal kan de bal er niet uit, waardoor er geen tijdverlies is en het spel heel dynamisch blijft.

Onze indoor soccervelden zijn FIFA gecertificeerd en zijn online te reserveren!

Speciale introductie tarieven

Je huurt een soccerveld bij ons per uur, waarvan 55 minuten speeltijd is en 5 minuten voor de wissel. Een soccerveld huur je los voor onderstaande prijzen:

  • Week (9:00 – 18:00 uur): 35,00 euro
  • Week (18:00 – 24:00 uur ): 45,00 euro
  • Weekend (09:00 – 16:00 uur): 40,00 euro

Een 10 ritten kaart kost 400,00 euro. Reserveer dan maximaal een week van tevoren (o.b.v. beschikbaarheid). Wil je wekelijks een vast veld reserveren? Neem dan even contact op, dan maken we een prijs op maat.

Schrijf je in voor 1 van onze soccer competies:

Tennis, zaalsport & evenementen