Auto Puzzeltocht

 

Op zoek naar leuke locatie voor groepsuitje?

Metsj Point heeft een aantal leuke activiteiten voor je in de aanbieding. Actief aan de slag of juist het brein laten werken? Alles is mogelijk. En vergeet niet om daarna nog gezellig af te sluiten met een hapje en een drankje.

Auto Puzzeltocht omgeving Roosendaal

Tijdens deze tocht krijg je geen routebeschrijving mee, maar een opdrachtenboekje. In dit boekje vind je omschrijvingen, satellietfoto’s, kaarten en een kompas die jouw team helpt om de weg terug te vinden. De puzzeltocht gaat niet om snelheid, maar de juiste route te vinden. Op elke gevonden locatie vind je informatie om de bijbehorende vraag te beantwoorden. Het team met de meeste goede antwoorden wint het spel.

Uiteraard is het tijdens deze puzzeltocht belangrijk dat je aan alle verkeersregels voldoet en goed op het verkeer blijft letten. Het is daarom de bedoeling dat de passagiers het puzzelwerk doen en de chauffeur de aandacht op de weg houdt. Een keer stoppen om van chauffeur te wisselen is daarom aan te raden. Let ook op waar je stopt en wanneer je stopt!

Programma

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Uitleg over de tocht en het kompas
  • Start auto puzzeltocht
  • Prijsuitreiking

Tijdsduur

Tussen 2 en 2,5 uur

Prijzen vanaf 2 auto’s:

  • Per auto á € 50,00
  • Vanaf 6 auto á € 40,00

LET OP: maximaal 4 personen in één auto

Wil je na deze activiteit ook nog met z’n allen een lekker hapje eten? Bekijk dan ook nog onze horeca & buffetarrangementen.

Hier kunt u de inhoud creëren die zal worden gebruikt binnen de module.

Tennis, zaalsport & evenementen